Scroll naar boven
STIMS Media
21 sep

‘Present! The Power of Entertainment’

Op donderdag 15 september produceerde STIMS Media Productions in samenwerking met SDC Group een groot bezocht evenement in Studio Aalsmeer: ‘Present! The Power of Entertainment’.

SDC Group is distributeur van technisch hoogwaardige bedrijfscommunicatie en oplossingen voor bedrijven. Zij wilden graag een evenement verzorgen voor hun telecom en ICT Business Partners en zocht hierbij de hulp van STIMS Media Productions. Het evenement beloofde een informatieve dag te worden waarin het belangrijk was dat het veel entertainment zou bieden. Daar kwam natuurlijk STIMS Media Productions om de hoek kijken.

Over de gehele dag werd een breed programma aangeboden waarin de sfeer van een televisieprogramma overgebracht zou worden. De gasten konden in contact komen met SDC en haar veertien sponsors door middel van een pitch-ronde. Deze rondes vonden twee keer plaats en daarin werd aan elke gast een pitch gepresenteerd van vijf minuten. Dit was natuurlijk de perfecte manier om snel kennis te maken.

De hoofsponsors mochten ook aanschuiven bij Jeroen Smits, directeur STIMS Media Group, tijdens ‘De Talkshow’. Daar kregen zij de kans om nogmaals hun bedrijf aan de gasten te promoten. Jeroen heeft de rest van de avond het evenement gepresenteerd en zorgde ervoor dat de gasten met een glimlach naar huis gingen.

STIMS Media Productions heeft met veel plezier dit evenement geproduceerd en is SDC Group erg dankbaar voor de prettige samenwerking.

Klik hier voor het volledige album