Scroll naar boven
STIMS Media
02 dec

Relaties tot vrienden maken tijdens ADN tactiekbespreking bij STIMS Media

Op Woensdag 30 november produceerde STIMS Media Productions in samenwerking met ADN een succesvol evenement in de studio van STIMS Media.

Mark Heemskerk, directeur ADN, benadrukte het een aantal maal. Een gezonde toekomst van de groentenman ligt mede in handen van de ketenpartijen. Hij ontvouwde de visie van ADN en nodigde alle ketenpartners uit om vriend te worden. Want door als een team samen te werken, zonder de eigen bedrijfsbelangen uit het oog te verliezen, is het mogelijk om de branche gezonder en sterker te maken. "Een team met sterren maakt niet automatisch een sterrenteam", benadrukte Mark.

ADN heeft ongeveer twee ton aan extra geld kunnen vrijmaken om een aantal sporen uit te zetten die een goede toekomst voor de groenteman met een goed rendement beloven. Maar om het plan goed uit te rollen zijn extra sponsoren nodig. Het team van ADN was verheugd dat ongeveer 50 ketenpartners zich hadden aangemeld voor de tactiek bespreking afgelopen woensdag 30 november. ADN wil de groenteman verbinden, ontzorgen, ondersteunen en inspireren. ADN gaan door met het uitrollen van 'Groenteman met ster' die de komende jaren een centrale rol binnen de AGF Detailhandel moet gaan spelen. Mark introduceerde ook bedrijfsadviseur Andrea Paffarini. Hij gaat hun verhaal 'op de weg'  brengen en daarmee nieuwe leden wervenEr is positiviteit in de branche, de meeste groentenmannen zijn goed gestemd, liet Mark weten. Een punt van zorg is de toekomst. "Er is een groot probleem met de bedrijfsopvolging en verkoop van bedrijven", zei Mark. Hij verwacht dat het Groenteman met ster concept hier ook een oplossing biedt.

 

bron: agf.nl