Scroll naar boven
STIMS Media

Preferred Supplier Preferred Supplier

Binnen STIMS Media Productions hebben we de luxe te mogen samenwerken met tal van Preferred Suppliers. Deze organisaties zorgen er mede voor dat wij een ongekend hoog service niveau kunnen naleven en nastreven en daarbij ongekend scherp kunnen aanbieden. Onderstaand een deel van onze vaste partners:

 • Bourgonje: Leverancier van al het licht en geluid.
  Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden. Het is ons dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor onze klanten te verzorgen. Natuurlijk is het van belang dat de laatste innovaties op audiovisueel gebied bij Bourgonje verkrijgbaar zijn. Onze dienstverlening is pas compleet met de tomeloze inzet van de allerbeste professionals die het echte verschil maken. Wij werken samen met een tal van grote en kleine gespecialiseerde partners, zodat altijd op een optimale mix en expertise, kwaliteit en prijs gerekend mag worden.
  https://bourgonje.nl/
 • Ambitious: Zorgt voor sfeer, muziek en techniek.
  Als echte allrounder draait DJ Johan Post meer dan 20 jaar op openbare events, bedrijfsevenementen en privé feesten voornamelijk bruiloften. Johan voelt als geen ander aan hoe en wanneer hij de juiste tracks of clips in moet starten. Of het nu gaat om een allround feestavond, een lounge set met eventueel een saxofonist of een avond videoclips mixen. Onder de naam 'Sax Up The DJ' treedt hij bijna wekelijks op met zijn vaste saxofonist Boris. In 1996 richtte hij het bedrijf in dj concepten en event support Ambitious op. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van allround dj’s en drive-in shows. Hier heeft Johan zijn handen vol aan. Toch kan hij het niet laten om 2 à 3 keer per week op te treden. Johan is de vaste dj en aangever van de ‘Ik hou van Holland’ spelshow met presentator/quizmaster Jeroen Smits. Als dj van The Voice of Holland on Tour draaide hij op vele openbare festivals. Als kind wilde hij graag artiest worden, maar zingen of een instrument bespelen zat er niet in. Toch treedt hij zo’n 125 keer per jaar op en kun je zijn dj-gear als instrumenten zien. Living the dream? Jazeker! Zijn slogan is dan ook ‘Party All The Time‘. Hoogtepunten? In 2014 draaide en presenteerde Johan op muziekfestival RTL viert de Zomer in Zwolle. Maar ook rock draaien in de Heineken Music Hall tijdens de afterparty van het concert van Within Temptation behoort tot de hoogtepunten.
  https://ambitious.nl/
 • Verbunt Wijnkopers: Toonaangevende Nederlandse wijnimporteur.
  https://www.verbunt.nl/
 • Van Leersum Groothandeldranken: Groot assortiment en een ouderwetse service met een glimlach
  http://www.vanleersumdranken.nl/
 • Van Eck Catering: Cateringbedrijf voor orginele catering op locatie
  https://www.facebook.com/vaneckcatering/