Scroll naar boven
STIMS Media

Televisie studio

Onze studio is geschikt voor 5 – 150 personen. Wij maken in overleg met u een totaalarrangement waarin al uw wensen naar voren komen. Live-cooking in combinatie met een spelshow waarna er nog gedanst kan worden onder begeleiding van onze huis DJ, een ochtendseminar in een informele opstelling met de juist AV-techniek, uw pitch-event onder het genot van een mooie wijnproeverij.

De televisiestudio behelst in totaal ruim driehonderdvijftig vierkante meter. Hierin zijn opgenomen een productiekantoor, een greenroom/visagie ruimte, een lounge en een aparte separate grootkeuken.
Deze locatie is dan ook te huur voor televisieopnames, events, vergaderingen, productpresentaties, modeshows, fotoshoots, oefenruimtes en/of andere mediagerichte events.
Op de studiovloer is een regieruimte gecreëerd van ruim 20 vierkante meter, een werkende keuken van ruim zeven meter breed met alle mogelijke luxe, een volledig werkende bar van ruim vijf meter en een green screen van ruim vijf meter.

Naast deze faciliteiten is de studio voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van audio en licht. Al uw wensen kunnen wij technisch invullen!