Scroll naar boven
STIMS Media

Vacatures

Ben jij de medewerker die past binnen het profiel van STIMS Media? Let wel: Bij STIMS Media werk je niet, je past er!

Accountmanager Binnendienst

Deze vacature is geplaatst op: 09 januari 2017

Den Haag, Fulltime, per direct

Wij bieden je 2 mogelijkheden. Of je start met een basissalaris met een goede provisieregeling, of je werkt op ZZP basis met een uitstekende provisieregeling! Wij bieden een mooie en aantrekkelijke uitdaging in een jonge, groeiende en dynamische organisatie.

Medewerker zelf regisserend cameraman/-vrouw

Deze vacature is geplaatst op: 09 januari 2017

Voorburg , fulltime

Wij zijn op zoek naar een fulltime, energieke zelf regisserende cameraman/-vrouw. 
Je bent gedreven en hebt een enthousiaste instelling. Je werk brengt je door heel Nederland dus reizen is geen bezwaar voor je. Je bent gewend om snel keuzes te maken en kunt prima in teamverband (met presentator, presentatrice of verslaggever) werken. Naast het camerawerk ga je het editteam ondersteunen bij montagewerkzaamheden. Je bent representatief en je hebt een professionele houding naar klanten op locatie.

Stagiair(e) Redactie/productie

Deze vacature is geplaatst op: 09 januari 2017

Voorburg, fulltime, per direct

STIMS Media maakt televisieprogramma’s voor landelijke televisiezenders zoals Alles over Wonen(SBS6), Ja Wij Willen (RTL4) en Golf in Business (RTL7). Wij bieden een zeer afwisselend en uitdagend stagetraject. Als stagiair neem je plaats in het redactieteam waar je je bezig houdt met het schrijven van scripts en draaiboeken.

Stagiair(e) Editing

Deze vacature is geplaatst op: 09 januari 2017

Voorburg, Fulltime, start augustus/september 2014

Ben jij de student die past binnen het profiel van STIMS Media? STIMS Media maakt televisieprogramma’s voor landelijke televisiezenders zoals Alles over Wonen(SBS6), Ja Wij Willen (RTL4) en Golf in Business (RTL7). Wij bieden een zeer afwisselend en uitdagend stagetraject. Als stagiair neem je plaats in het editing team dat samen een kleine club vormt. Ervaren en minder ervaren collega’s maken het team compleet. Onder begeleiding van een ruim ervaren en gedreven editor ga je aan de slag.